Optimizacija stroškov

Swtools d.o.o. je edino slovensko podjetje, kjer je obračun plač core business!

Obračun plač je za vsako podjetje zelo pomembno opravilo in toliko zahtevnejše, kolikor večje je podjetje. Pri tem pa je obračun plač zgolj administrativni del delovnega procesa in ne ustvarja nobene dodane vrednosti, narobe, podjetju povzroča samo stroške.

Ali lahko te stroške znižamo?

Seveda, samo najprej jih moramo prepoznati in sešteti. Veliko teh stroškov se skriva v bolj ali manj občasnih opravilih (spremljanju zakonodaje, raznih administrativnih opravilih ipd.), ki jih dostikrat ne povezujemo neposredno z obračunom plač, zato je videti ta postopek cenejši, kot je v resnici. Prav pomanjkljiva ocena dejanskih stroškov pa je pogost zadržek pri oddaji obračuna plač zunanjemu naročniku.

Stroške obračuna plač najlaže zmanjšamo, če jih zaupamo zunanjemu izvajalcu. Ključna argumenta ZA sta:
- na strani izvajalca - ekonomija obsega in znanje ter izkušnje in
- na strani naročnika - osredotočenost na osnovni posel in sprostitev človeških virov.
Argument proti bi utegnilo biti nezaupanje do zunanjega izvajalca, zato moramo poiskati takega z ustreznimi referencami. Zanesljivost in kvaliteta izvajalca ter njegova zmožnost za hitro prilagajanje zahtevam in potrebam naročnikov sta namreč pri obračunu plač izjemno pomembni.

V SWTOOLS d.o.o. opravljamo obračune plač za razna podjetja že več kot 20 let. Ponosni smo, da smo v tem času tako storitev obračuna plač kakor programsko opremo, na kateri temelji, nenehoma izboljševali in tako danes dosegli zavidljivo raven. Logistiko in varno izmenjavo podatkov obvladujemo z lastnimi rešitvami. Naročnikom zagotavljamo najvišjo raven varnosti in zaupnosti podatkov. Naša storitev se vedno prilagaja potrebam naročnikov in ne narobe. Strankam zagotavljamo natančno, pravočasno in zanesljivo izvedbo obračuna plač ne glede na okoliščine. Strokovno znanje in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da smo pri tem cenejši od kateregakoli internega obračuna plač, za nameček pa ponudimo še kakšen priboljšek, ki olajša administrativno delo.

Za več informacij pokličite 01 420 20 65 ali 041 740 841 oziroma pošljite mail na zm(at).swtools.si.